Here we go again

Helgen lider mot sitt slut!  Vill inte ha mer skola! Så himla mycket som händer i skolan. Men det blir väl säkert värre?

Nå väl, helgen då ? Jag jobbade i Fredags och igår =) min SISTA dag på McDonalds! Känns skönt men ändå tråkigt att lämna folket där, så super sköna personer =) men får la hälsa på då o då för o krama sönder dom =D hihi!!

Igår blev det även utgång. Dembow blev det, skönt ställe =) Blev jag, Bella, Dejan o hans kompis.. Sami (?) trodde han hette Carlos, men ah ;S haha! Det var la nice dära :) eller vad säger du Beillul, lite väl mycke kanske ;P ? HAHA! Goosh !

Aja, haha! Vaknade vid 1 idag.. blev väck utav Bella.. Ska möta henne sen, shoppa i Kista tror jag det blir.. Sen efter det ska jag träffa Alexandra o Lucia för o fika :) hoppas ja orkar ba ;P haha! Men det låter iaf som bra planer tycker jag, det är ju trots allt en Söndag! Jag brukar oftast bara ligga hemma då ;P

      
Pusss puss ;)



Hello there :)

Var ju några dagar sen jag skrev :) Så det har ju hänt lite grann, men för det mesta har det vart samma sak! Fyfan vad tråkigt egentligen, alla dagar är så himla lika varandra, hade skolan inte funnits hade man säkert inte gjort så mycket mer heller.. Inte jag iaf, hade typ sovit om dagarna, gått ut  och.. Ah, inte mycket mer. Men skoldagarna borde variera mer, typ lite aktiviteter, så att man blir piggare och har mer lust till att plugga och tycka om att va i skolan ;D haha!

Jag hade körlektion igår, min första. Jag tycker att det var svårare att köra med trafikskolan på något sätt :S jag kände mej inte direkt 'bekväm'' där. Visst, vi snackade, men fortfarande lite skumt. Kändes som att ja ens inte kunde köra där! Sen på kvällen åkte jag och min bror till Kungens kurva. Handlade lite och sen körde jag hem. Så mycket lättare! Jag kör ju på vägar och kan det mesta.. men ah, vet inte vad det var som fick mej att känna mej så ''dålig'' dära.. :S

Jag gjorde nyss klart min filmanalys (Psykologi) så nu är den färdig och inne. Nu har jag Religionsanalys kvar. Sen har jag läxor och prov och massa annat som ska vara klart! Och jag som alltid är så himla seg borde ta tag och göra det nu, men som sagt. Jag är en sista dagens människa.
Som ett mjölk paket Bäst före datum 25 sep. Jag dricker upp dt idag. Haha, inte för att jag gör så, jag är mjölk älskare så dt var la ett dåligt exempel ! ;D

Men ah :) Jag borde fan ta o börja träna, men jag vet inte VAD jag borde träna eller så.. Vill ju komma igång och få bra kondition, men är man lat så tar man sig inte tiden till att fixa något.. Ska man kanske börja spela handboll igen? eller prova på något helt nytt? Well.. eller ba ta o jogga på egenhand då o då?

Nu blir det lite tv-tittande för min del, himla trött är jag också!

Puss puss



Weekend

Veckorna börjar gå snabbare känns det som? Skit skönt ! Mer helg =) fast helgerna går jäkligt snabbt de med!

Well, igår var det en ganska soft dag. Jag åkte iväg till Rågsved och var hos Max med några fler, drack, rökte vattenpipa och bara umgicks. Slutade med att jag somnade på soffan =) haha! Så himla kallt det var där också! kommer fan typ aldrig glömma det! HAHA!!

Todaay.. well.. jag vaknade kl 3 följde Bella till tåget och gick hem igen.. Har vart en Riktig slappdag ! Inte gjort ett skit, sitter fortfarande i pjamas, och följde bella med pjamasen också (A) haha! så trött e ja. Gjorde nyss Äppelpaj utan äpplen ;P lr.. kanske blir paj då?
O det blir inte att göra mkt mer idag, ska fortsätta min latis dag :)

Imorgon blir det JOBB! ;( usch, även om jag sagt upp mig orkar jag inte gå dit de sista dagarna som är kvar.. Måste vakna kl 8.. sen slutar jag 5, rätt gött.. Men de lär ju be mej stanna längre..

Pusseli PUSS :)



                                                                                             

                                                                                                     jag igår ;P




Onsdag

Slapp dag i skolan =) Bara filmtittande sen för att krydda upp det hela ännu mer slutade vi med idrott. Väldigt soft dag! Sovmorgon var det också.

Min syster åkte tillbaka till London idag också, väldigt tråkigt! Nu har man ingen skojjig o snacka med!

Annars idag.. Sov när ja kom hem.. så har inte hänt ett skit, kollade lite på idol innan.. och nu efterlyst..

Inget mer har hänt denna dag!




Resor att se fram emot

Dagen idag var väldigt kort. Jag slutade 11, miche skönt :)!
Jag var hemma strax innan 12, somnade och vaknade upp runt 15.

Rimon var här för en stund sen, han klippte min syrras och mitt hår! Mycket bra blev det! Tack så mycket Gubben ! :D

  Weell, nu ska jag komma in på rubriken då!
Jag och min kompis bella har ju bokat vår resa till Italien ! :D Åker den 28.e dec och är där i en vecka, låter det inte NICE eller ??
Sen är ju min syster här nu, så vi började snacka om London och jag sa att jag ville dit och så, hon bokade min biljett till mej =) jag åker dit på höstlovet! SKIT NAAJS :D mycket planerat nu =)
 
Jag måste ba se till att göra min uppkörning också =/ lite press på den fronten. Men annars är jag glad ! :D

Någon som ska på Orientering på Torsdag kanske? och som är BRA på det =) ?


 

Puss puss :)




 




Öppethus ?

Well, igår somnade jag VÄLDIGT tidigt, somnade innan 17 och vaknade upp idag vid 08.. så jag sov ju i ca 15 timmar ;D när jag vakna kände jag mej väldigt utvilad, men nu börjar man bli lite sömnig ändå !

Så vad har hänt hittills idag?
Jag vaknade, kände mej helt yr.. Sen så tog jag mej upp ur sängen och käkade frukost.. Blev en massa tv tittande också =), sen så tog jag tag i o städa mitt rum, så nu äre fräscht här inne!

För en stund sen kom också mammas kompis med hennes 2 barn. ( 6år är flickan och 1 år pojken) Pojken springer runt med dammsugaren helt galen ;O haha! Intensiv städning typ! Och the girly kollar på barnkanalen.

Om någon timme kommer också mina kusiner! Min morbror med hans 4 barn tror jag det blir! och kanske hans tjejs 2 barn också! då blire 100 barn här typ ;O KAOS!

Sen kommer min SYSTER ! :D bäst utav ALLT! Jag visste ens inte att hon skulle komma försen igår ! Jippie, fast hon åker ju på Onsdag också !

Puss puss :)



ååh

Jag hade som sagt sovmorgon idag. Första lektionen började kl 10 med samhälle.. Sedan gick jag till skolsystern, visade henne min fot och hon blev väl minst sagt chockad.. Hon skrämde ju fasen upp mej! Hon sa att hon aldrig sett ngt sånt tidigare och att jag borde söka upp akut grejj lr vårdcentral, så jag gick dit efter att jag slutat skolan, men de var stängt pga. någon dum utbildning =/ just när JAG skulle dit, jag som aldrig går till vårdcentralen, typiskt!
   Jag kom hem och mamma vill att jag åker till akuten, hon är mer skraj än mej! Men, dit ska jag iaf, lär ju få vänta i 100 år.. Men det äre la säkert värt det i slut ändan eftersom att jag får jätte ont nu när jag ba går vanligt!

Well, dagen annars har la vart helt ok.. Inte hänt så mycke. Jag slutade 15.05 så hann med bussen,WOHO! Sista lektionen var alltså Engelska C, hatar det.. Eller.. kanske ínte det men läraren är så tråkig ;O inget illa menat eller så, men jag blir trött bara jag ser henne, sen mummlar hon en massa för sej själv också!

Finan borde börja övningsköra igen va? Jag har typ haft ett uppehåll ;O men egentligen borde jag köra super mycket eftersom att jag ba har uppkörningen kvar! Måste typ köra intensivt så jag kan ta det jäkla körkortet någon gång ! =)

Puss puss




Sovmorgon :)

Jaa, det har jag haft i 2 dagarna, en tredje imorgon också! :) Skit sköönt att få sova ut! behöver nästan inte ställa alarmet ens.

Men, jaa, haha.. Blev väl inte mycket till skoldag för mej :) jag hade Psykologi, där pratade vi om försvarsmekanismer typ.. Sen vare mentorstid, snack om skivan, jag tror att det är bestämmt nu :)

Sen vare lunch, sen mössprovning :D köpte väl annat också, blev lite dyrt också.. ;O men det är ju ba engångs grej, inte att ja köper sånt hära varje dag ! :) STUDENTEN är nog värd det ;D !! 

 Sen vare idrott, missade alltså Religionen, men jag tror inte att jag missade spec mycket, jag har ju redan gjort min redovisning =)..
På idrotten hade vi orientering, kom inte vilse iaf ! :D haha så det va la okey.. men min fot som är HELT HELT svullen mår inte så bra, den är super varm och när jag drar på mej skor göre super ont!
Sist gång jag hade en sån svullnad vare på handen när jag bodde i Vänersborg.. Åkte till Näl och fick kortison.. Så imorgon får jag nog gå till skolsyster iaf, om jag vill att detta ska försvinna =/ jag kan knappt gå för att den är så tjock.

Puss puss



Blaah

Idag har det inte hänt mycket.
Skoldagen började kl 10 vi hade Samhälle, lika tråkigt som vanligt, skulle fortsätta jobba med frågorna.. Jag fick självklart inget gjort^^ jag orkar verkligen inte med det där, så himla tråkigt!!
   Svenska hade vi sen, vi kollade på Oliver Twist, på svenska! Kanske inte det bästa, hade hellre haft engelskt tal, men det gick ju inte att fixa så svenska fick duga.. Vi kollade på film hela lektionen, riktigt slappt =) mera film vill jag ha! haha

Sen blev det hemgång. Jag slutade halv 3 tror jag det var.. Jag somnade typ direkt när jag kom hem, sover middag som en liten unge ;D haha! Well, jag tycker om att sova så inte så konstigt att jag sover helatiden :)

Sedan jag vaknade har jag inte gjort alls mycket, ingenting faktiskt..
Men nu kollar jag på tv ;P

puss puss =)



Måndag

Då var det en Ny vecka då! Måndagar i skolan är ju den bästa dagen. Älskar att bara ha 2 lektioner och sluta Så tidigt! Perfekt för mej lixom :) Idag hade jag först Religion. Vi skulle hålla på med våra dilemman. Ingen i gruppen hade något så vi kom på något i sista sekund! Inte för att vi var så aktiva i gruppen, vi satt mest och snackade om studentflak. Men när vi kom tillbaka till klassrummet hade vi vår lilla redovisning. Jag sa inte ett ord ;) haha! Jag hade inte direkt mycket att säga heller.

Näst ut var Matte C, lika tråkigt som vanligt, jag fattar ingenting på lektionerna, hon går för fort fram och det slutar med att man bryr sej! Rätt jobbigt faktiskt, sen säger hon att man ska ta med och jobba hemma, vad är det exakt man ska jobba med när man inte förstår ett dugg?

Men men, nog med skolan =) jag slutade kl 11 och var hemma vid 12. Jag somnade relativt tidigt ! haha, runt halv 1 låg jag och sov :) vaknade runt 5 - halv 6 tiden. Och då var mina kusiner här. Mattias som är 2 år och Nathan som är 2 månader! Riktigt söta båda två !! De åkte för någon timme sen och sedan dess har jag inte gjort så mycket.
 
Linda ringde och berättade om hennes första dag på jobbet, hon verkar verkligen trivas ! :) Nu ska jag försöka göra svenska läxan!!

Well, puss puss



Söndag - Jobb

Ja, då har jag jobbat idag då. Det första jag kom in och sa var att jag ville säga upp mej. Men de fick ja inte göra, de vill ha kvar mej på jobbet (Vilket jag förstår ;)).. Så jag ska istället be hon som lägger alla scheman att ändra på mitt, jag vill inte jobba Fredag - Söndag, Vart ska jag ha tid att plugga? Jag fattar ens inte hur hon tänker när hon lägger de eftersom att hon Vet att jag går i skolan! Helt sjukt är det! Om hon säger att hon inte kan ändra på det eller så kommer jag att säga upp mej och då skiter jag i vad de säger :)! Well, jag jobbade från 10-19 så jag har hunnit att göra något annat direkt. Jag kom hem vid 20 tiden, det första jag gjorde var att äta GLASS ;D sen kollade jag på tv och satte med vid datorn =) och nu skriver jag här.. Alla gäster på jobbet var helt okej idag, ingen som var sjukt jobbig eller så! Imorgon är det ju Måndag och jag älskar måndagar, okej.. jag älskar helger mer, men utav vardagarna blir Måndagen Nr 1! Jag börjar 8.20 och slutar 11 någon gång, kan det bli bättre :) ? en Helt perfekt dag! Om alla veckodagar ändå kunde se ut som Måndagar! Nu ska jag kolla om det finns någon bra Söndagsfilm :) Puss puss!



Deppig Lördag

Guu vad vädret kan förstöra ibland! Hela denna dag har varit konstig. Jag vaknade upp vid 8 först, sedan somnade jag om och vaknade vid 9. Jag låg och kollade på tv i någon timme. eller några. Bestämmde mej för att detta skulle bli en plugg-dag. Jag går upp ur sängen, äter frukost och kollar lite mer tv. När klockan blivit 12 smsar Bella, under dessa timmar hade jag inte pluggat ett dugg! Typiskt mej! Men jag ringer upp henne, hon ber mej att komma till Skärholmen, så efter någon halvtimme var jag där. Vi gick runt lite i affärer, hände väl inte så mycket. Jag var så deppig redan så kändes inte spec kul att vara där. Jag kom hem vid 2 tiden, var inte där alls länge. Men jag kom iaf hem, satte mej vid datorn lite, kollade runt.. Och nyss så bakade jag kladdkaka :) Så nu ska jag kolla på någon film eller något bra program och gotta mej med det ! :) Låter inte det bra? När det är en grå och regnig dag ska man bara mysa :)



Äntligen Fredag

Och så var det Fredag igen ! Väldigt Härligt måste jag säga!

Jag börjar känna att skolan verkligen kommit igång nu, lektionerna känns så otroligt långa och det är jobbigt att sitta så länge. Antingen håller jag på att somna, Otoligt uttråkad eller att jag är döds hungrig! Vilket jag kände idag då vi hade Psykologi.

På den lektionen pratades det också om studenflak och Studentskiva.. Våran klass kan verkligen inte komma överrens. Alla gapar på varandra, alla ska överrösta varandra, sen är det alltid några som inte vill en grejj som någon annan vill och då blir allt bara SPLASH! Rätt jobbigt faktiskt, fast jag antar att det lär bli så här, alla vill ju få sin vilja fram och detta tjatet lär ju pågå fram tills att vi bokat allt och det är BESTÄMMT.

Annars har dagen i stort sätt varit Ok. Började med Engelska C. Jag och Ling Ling fick redovisa vår grej, gick la rätt bra antar jag(?).. Sen fortsatte det med Svenska.. Jag hade inte gjort läxan, men det gick ändå bra :) Anna är verkligen Grym, hon sitter och kan alltihopa, känner att jag också borde göra min läxa noggrant! 

Sen hade vi Psykologi.. inte mycket mer med den lektionen.. Lunch, håltimme i ca 2 timmar.. Satt i Cafeterian med lite människor, rätt nice att vila ut sej inför matten som kom näst! Usch vad jag hatar Matte C! Jag fattar ingenting och hänger inte alls med på lektionerna. Men, jag får väl ta o bita ihop och verkligen försöka! 

15.15 var min skoldag slut (:, tog bussen hem.. Och väl hemma har jag inte gjort så mycket :) ätit smulpaj med vaniljsås, MUMS! och nu sitter jag här och tycker att jag skrivit otroligt mycket, så nu får jag sätta stopp här ! :)

PUSS