What a beautiful morning

Japp, det var det!
Jag fick sova ut, vilket jag inte fått göra på jag vet inte HUR länge!
Mamma kom hem igår efter att ha varit borta i 1 ½ månad! Så det var skönt att se henne på morgonen också :D

Well, det var la ett tag sen jag skrev. Det har inte hänt allt för mycket sen sist iallafall.
Jag har jobbat som vanligt, börjat skolan, gjort halkbanan.. Så nu är det uppkörningen kvar vilket känns rätt skönt faktiskt.
Skolan däremot känns inte alls skönt, hemskt faktiskt! Jag har inte kommit igång där än, jag går på lektionerna. Sitter och gör.. Ingenting? känner mej inte riktigt peppad än, jag får la hoppas att ja får en liten kick så jag börjar göra något!
Sista året måste bli det mest lyckade :)

Denna helgen har jag bara jobbat. Eller Fredag och Lördag iallafall, Lördagen var inte alls någon hejdare! Kände för att bara säga upp mej då faktiskt. Fredagen var bara STRESS, mycket folk kom in, de slutade inte att komma in, tänk hur det känns, PANIIK! hatar då det blir så. Men, jag var tvungen att stanna över 2 timmar för att hjälpa till och Restaurang chefen Linda blev ju glad, vilket man faktiskt uppskattar då man ställer upp :)

Vad ska jag göra idag då?
Well, detta får bli min slapp dag.
Gå runt i myskläder hela dagen, umgås med mamma, titta på tv/film och bara VARA :)
Längesen jag gjorde sånt dära.. Nu för tiden är man ju aldrig hemma, men det får jag se till att ändra på nu när skolan satt i gång.

Juste, jag skulle ju faktiskt ut i Fredags med Bella och några utav hennes vänner till 90's, men det blev ju inte av eftersom att jag jobbade över och var inte hemma förrens 00.00. Lite besviken blev man ju, men eftersom att ja skulle upp 8 dagen efter för att börja jobba kl 10 var det nog kanske bra att det inte blev någon utgång för mej :)

Nej, nu har jag skrivit allt för mycket känner jag, så här får jag avsluta! :)

Puss puss



Fri-day

Japps, då var man ledig idag. Kändes faktiskt rätt skönt. Jag fick soova ut! =) men ändå ringde de från jpbbet och fråga om jag ville jobba.. men svaret blev självklart, Nej ! =D hihi..

Så idag var jag med Sarin och Bella.Vi åkte till Kista. Jag köpte ett par nya skor, LOVE them ;D hihi.. sen en plånbok =) kan ju vara bra att ha.. Vi käkade också en snabbis. Sen åkte vi vidare till Fridhemsplan och träffade på Några där.. Vi satt o pratade med dom.. Och när klockan var ca; halv 9 eller så drog vi oss hemmåt..

Väl hemma så vare bara till att hoppa in i duschen , rulla håret.. och nu håller jag på att torka det.. Och snart platta!
Det blir ju utgång imorgon !! :) Så många vi ääär, minst 15 pers!! Goosh, ser fram emot det så mycke :) lär la typ bli oförglömligt :) !
Det dåliga är väl att jag o bella slutar 8.. kommer inte att hinna hem och fixa mej.. så vi får ta med alla grejer till jobbet, fixa oss där och sen träffa alla andra ! men, det blir nog bra.. I hope :)

PUSS PUSS =)