Nej, inte deprimerad!

Haha, det brukar jag bli på Söndagar! Helgen går alltid så himla fort och sen börjar en dum skol vecka igen. Men nu är det icke så ! :) Lov, lov underbara lov!

Gårdagen var helt nice. Jag blev kvar i jordbro fram till 23 eller något, sen drog jag mig hem. Var väldigt trevligt. Vi Pratade en massa, kollade på film och käkade =)

Jag somnade vid 4 igår. Och vaknade strax efter 13 idag =).. Bestämmde mig för att kolla tvättid, men då vart det visst redan ett bokat, perfekt =) får tvätta imorgon så jag kan ta med mig lite till London! 

Imorgon ska det göras lite. Ska köra en del hoppas jag på, växla pengar, tvätta kläder och städa rummet! Efter detta ska jag läsa lite i körkortsboken tror jag =) så kommer ha lite att göra imorgon!!
 
Men idag blir det inte mycket, kanske tar och städar rummet idag istället så att det inte blir allt för mycket att göra imorgon.

Puss puss



Well hello there =)

Det känns bra, riktigt Bra!

Det är nu äntligen lov! Har börjat bra! Well, tekniskt sätt är det la inte lov riktigt än, men helgen har varit bra hittills.

Igår var det Halloween som gällde för 3.orna på skolan. Min klass var Vampyrer, rätt skoj, även om jag såg förfärlig ut!
Dagen gick hyfsat snabbt i alla fall.

Det blev en körlektion efter skolan och sedan hem.
Jag var hemma i någon timme, sen blev det in till stan och träffa Stephanie och Rimon, vi promenera en del. Sen hitta vi ett fik vid Östermalm som vi slog oss ner på =) Blev lite dricka o äppelpaj för min del och sen en massa prat =) riktigt skönt faktiskt, Mer sånt, Tack! Sedan drog vi oss hemåt. Att jag o Rimon ses allt för ofta leder till Fight! Right, Rimon? Haha!

Väl hemma hände inte så mycket =) la mig rätt så snabbt efter att ja kom hem (: sen hade tydligen en kompis ringt! Helt scary! Jag hade tydligen Svarat! Inte visste jag att jag hade svarat! Haha, men han sa det idag! Och jag kollade på mobilen och visst stämde det, haha!

Idag då?
Snackat i mobilen i 3 timmar nu! Sen jag vaknade då. Så nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan dra mig till Jordbro för att träffa en kompis, himla längesen vi sågs!! Så ska la bli kul, filmtittande eller något sånt blir det nog.
Och därefter ska jag hem till Stephanie och umgås med henne och några till, så denna dag lär ju bli bra =)

3 dagar kvar : )







Finan
 En Finan strax efter att hon vaknat =)

Rimon & Steffi Träffade dessa sötungar sen

FikMin Äppelpaj & Rimons Blåbärspaj =)



Life's a bitch

Du gör något
Tänker på det
Ångrar dej sen.

Så himla mycket knas nu att man varken orkar med skolan eller något annat! Man försöker glömma, inbillar sig att det inte är sant fast vet själv att det faktiskt är sant. Försöker lura sej själv, tro att du egentligen inte bryr dej, fast du går runt och tänker på det hela jäkla tiden.

You are a part, a part of me.
 



Oh no!

Då vare söndag igen. Hela helgen har varit slapp för min del! Jäkligt skönt, bara det att jag borde ha pluggat också =/ nu får man ju plugga hela jäkla veckan istället. Gud vad jag hatar skolan just nu!

Om ca en vecka åker jag iallafall till London, fy vad skönt att komma bort lite! Glömma allt som har med skolan att göra !

Well, inte mkt mer att säga om denna helgen =) har inte hänt något alls =) haha!

Puss puss



Thank God it's Friday

Himla skönt med Lite vila! Blir dock ingen utgång denna helg har för mycket att plugga!!
Haha, hade ju bestämt mej förra helgen för att det Inte skulle bli någon utgång då heller men i sista sekund drog jag med Bella ändå! 90's blev det då. Första gången för mej på just de stället, väldans lång kö och när vi väl kom in vare la helt ok. Hade dock förväntat mig mer. Haha, skit skoj o dansa till Spice girls då man kan alla låtarna!!

Idag i skolan började jag 10 pga. att jag inte hade Engelska C hade min muntliga skot igår, gick åt skogen. Så kl 10 hade ja svenska egentligen, men blev ju inte direkt någon lektion för mig. Vi håller på med muntliga i Np, så utvalda grupper börjar och jag ska gö på Tisdag. Thank God for that! =) ville absolut inte göra idag!! Undrar om dt är svårt ;O höhö.. Sen så vare Psykologi prov.. Gick la inte så jättebra. Får nog G iaf, sen får vi la se..

Kvar på Schemat till nästa vecka finns mycket kvar! Så måste se till att fixa det! Annars händer la inte mycket =) Åker snart till LONDON! Jäkligt skönt att komma bort lite o va med sina systrar :)

Puss puss :)




Was it that BAD :O


3 lektioner idag igen, hände la inte spec mkt.. Hatar Religion lektionerna sååå mycket! Blä!!

jaja, haha! Hade idrott iallafall, stationsträning, Herregud!! Jag har SÅ dålig kondition ;O, visste inte att den var så jäkla dålig, dog ju för fan!! Nu måste jag se till att börja träna! Åtminstone börja jogga eller något! Usch o fy, men kändes ju iaf bra efter när man gjort allt =)

Jag kom hem vid halv fem, gjorde klart mitt Pm, sämsta måste jag säga, vet egentligen inte VAD det är ;S men, ahh.. skitsamma, har inte tid att fastna på en grej, så himla mycket annat som ska göras, denna veckan har endast gått ut på att klaga ;O, så jäkla mycket är inte normalt, helt onödigt.  Vill de att man ska få bra betyg i ämnena borde de la ändå sätta de en bit ifrån varandra så att man verkligen hinner att plugga? Nu gör jag ju typ hälften sen får jag ju se hur det går!

Annars, well.. plugga lite mer idag, kolla lite på tv.. Sen sova !

Sometimes u need to hear the good things u do, not just the bad things.


Puss puss



Lite klarnar upp...

Idag var det 3 lektioner som stod på schemat. Act, Samhälle och svenska.
Det var sista Act lektionen idag, så framöver har vi alltid sovmorgon på Tisdagar! WOHO! Diplomet får vi efter Höstlovet, prima :) inte för att jag tror att det har så stor betydelse att få det, men kan ju alltid va bra att ha med på sitt CV ändå !
   Sen på Samhällen kom jag igång Lite, väldigt lite, men det känns iallafall bättre nu än vad det gjorde innan..
Och siist ut var Svenska, där snackade vi om PM, den muntliga delen på NP.. Jag måste ta och sätta igång med den, har ju massvis som ska vara klart tills på Fredag! Men PM grejen ska in på Torsdag..
Annars hände inte mycket mer, slutade 14.30 och nu är jag hemma :)

Juste, åt godis för första gången på 7 månader igår!! Gud, godis är inte så gott faktiskt, jag tog med godis påsen till skolan, skulle aldrig ätit upp det själv ändå, så alla fick ta istället =)

oooh, en sak till! Angående projektarbetet, jag skickade iväg ett mail till en kirurg, egentligen Alexandras uppgift, men hon fick ju inge svar så jag försökte mej på det.. Och jag fick ett svar idaag! En timmes intervju med en kirurg! Perfekt! :) nu ska bara mallen med frågor fixas!!

Några bra frågor man kan ställa kanske ? :)


 

Puss puss



Ny vecka, ny skit

Ja, precis så är det! Iallafall när det kommer till skolan. Jag vet ens inte Vad det är som ska göras, vet att jag har Np eller förberedelse i det i Svenska, den muntliga delen då. Sen Engelska B redovisning, Engelska C muntligt snack då man är med 2 andra och sist men inte minst Psykologi prov! Himlans mycket och jag har ens inte börjat med något utav det!
 :( BLÄH  på det!!

Annars har det la inte hänt som mycket, trots allt bara Måndag och det innebär kortdag för mig, kom hem och somnade :) Riktigt skönt!

Puss puss :)