Tidigt på Måndagen

Här sitter jag, klockan visar nu 00.30, vilket innebär Måndag. Jag sitter med min religionsbok, imorgon 8.10 har jag prov på Islam, jag kan inte så jätte mycket, men lite kan jag ju iallafallm så jag hoppas det ska gå bra ändå.

I fredags var det bowling med Fabi och Yayi, jag låg under i första serien, men kom sedan ikapp och Vann ! =) Riktigt bra gick det för mig mot slutet =) ett par strike fick man allt till!
Strax efter 22 gick vi där ifrån och åkte till Hallunda där vi satt på donken, vid tolv tiden var jag hemma, och hoppade i säng relativt tidigt.


På Lördagen var jag med Portia, vi åkte och kollade på när Micke spelade basket match här i Sthlm. Hans lag förlorade dock. Lite surt när man åker hit från Umeå och förlorar kan jag tänka mig!
Men vi åkte iallafall vidare in till stan och käkade, sen bar det av hem =)


Och idag då. Jag vaknade runt 10. Låg och kollade på tv fram till 14 tiden, hoppade sedan upp och käkade frukost =), sen gick jag med min bror ut och skulle fixa bilen. Vi skulle byta batteri, det tog sin tid att få ut det gamla! Under denna tid hade mina händer och fötter hunnit blivi isbitar!
Tillslut kunde vi iallafall få ut de gamla o in med det nya. När vi däremot skulle koppla in de där sladdarna började det gnista och jag fick panik! trodde hela skiten skulle explodera så jag förbjöd han att göra det. Vi gick hem igen, han läste lite om det, och vi gick ut igen och han fick igång det lätt som en plätt!

Vi åkte runt lite med bilen, eller ja.. Mycket då! Sedan körde jag en bit också =)

Nu sitter jag här med religions boken i knäna, saka läsa nu, sedan hoppa i säng och vakna 6.15 imorgon! Första lektionen är ju som sagt PROV! får inte komma sent!

Puss & Kram!



Jobbiga veckor..

Ja, jätte jobbiga veckor faktiskt! Så jäkla mycket att göra. Psykologin skulle ju in igår. Jag började med det igår och blev också klar vid midnatt, på en dag gjorde jag det, jag kan inte förvänta mig att jag får bra på det provet.
Näst ut är Religion o samhällen.. Bajs på det! Åh, nä. Jag orkar inte sitta och klaga på allt. Det känns inte bättre att klaga då de kommer upp i hjärnan ännu mer..

Istället ska ja tänka på helgen, jag måste ju dock plugga. Men ska även bowla ! =) jag kollade i en metro tidning här om dagen och såg bowling :D jag blev helt pepp på det! ville åka o bowla direekt ;P, så det ska jag göra med flickorna =)!

Sen ska jag väl även försöka köra också. Men nu blir det att äta kladdkaka med ett glas mjölk =)

Puss puss