Vår?

Himla skönt väder det börjar bli :) hoppas att inte den dumma snön kommer och förstör! Jag vill kunna gå i vårjacka o hela paketet! Inte behöva ha fetaste skorna på sig. Mina vår skor börjar det ju läcka in vatten i när slasket helatiden är kvar!

Idag var det en skön dag :), Idrott, väldigt skönt, att få röra på mig då det var ett tag sen jag gymma och så nu, så mycket i skolan så man inte hinner med att åka till Huddinge och träna, tragiskt!
Men, sen var det Samhälle, några resumér, närmare bestämt 2? eller något som gjordes och sedan ett föredrag som var bra =).

Sen var klockan 11.45 och mentorstid väntade, inte mycket sagt där. Och ca 15 min senare slutade jag, för dagen! Men jag var snäll och höll Yayi sällskap i 30 min =) ! Sen kom Linda och fick joina henne :)

Väl hemma vid halv 2 så satt jag och gjorde ingenting,  somnade vid halv 3 och 15.35 upp igen, iväg till Tumba och körde, gick super, älskar verkligen min körlärare, han är bäst! Imorgon har jag körning med en annan lärare där, men har kört med han tidigare, så det lär nog gå bra!

Jag kom hem vid 18, åt glass samtidigt som jag skrev mitt svenska tal. Haha, Usch, jag vill inte hålla ett tal imorgon! Med ett tal jag skrivit också :P! haha, men hoppas på det bästa och det går förmodligen också bra !
Jag ska strax fylla på lite på min samhällsinläming så den kan bli klar tills på fredag också =)!

Jag känner mig rätt Happy! :D och imorgon!!! då börjar jaaag.. dam di daaaaam!!!! Haaaalv tolv.. tror jag det va :D rätt gööött :)

Puss & KRaam :D



Inte frukost förens nu

Klockan är nu 13.06, jag vaknade vid 10, låg o drog mig i sängen, tittade på lite olika serier. Sen var jag tvungen att hoppa upp när det ringde på dörren! Så vid 11.30 var jag uppe. Jag började städa iställer för att äta frukost först!
Nu 3 h senare, har jag inte ätit frukost än, så det ska jag göra snart, när jag samlat krafter för att gå till köket =)

Planen var ju att jag skulle träffa Posh idag, men det vet jag inte om jag orkar, så seg i kroppen och känner att jag inte vill gå utanför dörren.. Men, klockan är bara 13, så vi får se om det händer något senare =)

Pusspusss 



Tidig morgon

Igår ringde alarmet 06.00, jag hoppade upp, tog fram allt ja skulle ha med mig och åt frukost.
Vid 06.45 bytte jag om, borsta o allt därtill. Sen så var det dags att ta bussen.. Men vi sköt fram det från 07.30 till 08 bussen istället. Så vid 8 var vi på väg till Södertörn för att skriva högskoleprovet.

När jag väl kom dit visade med Erlina vart jag skulle sitta, utan henne hade jag la letat i 100 år ! När det var dags att börja skriva så vart man ju lite nervös! Mattedelen var först, kändes rätt ok .. Sen rullade allt på.
Killen brevid mig var klar Minst 25 min innan tiden var slut HELATIDEN! (på de som hade 50 min) annars var han klar en stund innan helatiden, så man blev ju stressad när han satt där helt nöjd! Usch!

Vid 16.10 var det slut. Så jag och Ling skulle träna, vi åkte till Huddinge, men när vi väl kom fram, orkade vi inte, så vi tog bussen hem igen.. Och den bussresan, usch vad illamående jag var!

Så väl hemma, en illamående,trött finan.. Som egentligen skulle ut o festa.. Men nej nej, finan sviker Yayi, och alla andra också. Tydligen så ville ingen med henne ut :P haha, nä



The Day Before

Imorgon gäller det, högskoleprovet! Wish me luck! Nästan alla säger att första gången är för att lära sig hur det går till.. Men jag hoppas på att få bra ändå ;O ! Hoppas hoppas!
Jag har inte tränat Så mycket, kollar igenom några prov och så, tyckte det var rätt svårt! Man ska ju läsa typ 5 texter på 50 min och besvara ett antal frågor sen också, 50 min är så liite tid!
Man borde få mer tid ;O !

Skoldagen var väldigt lugn, Svenska & Matte. Svenskan var inte speciellt jobbig, vi satt i datorsalen och höll på och på matten jobbade vi vidare, tråkigt när man inte fattar ett piss! 

Och sen, som vi alla märkt, så har det snöat! En hel del! Fyfan alltså! Hatar det! 
Så himla trist med snö nu, så less på det =(  

Annars imorgon, högskoleprovet från ca 8-16, sen hem. Kommer väl vara relativt trött då också!
Sen på Söndagen är planen att jag ska träffa Posh, inte träffats på 100 år ! :P

kanske utgång imorgon efter provet också, få se om man orkar =)



Så Sugen!

Jag är sugen på att shoppa! Men när jag väl kommer ut i butikerna är det så överfullt och då orkar jag ens inte kolla på kläder eller så! Jag vill ha vår/sommar kläder inköpta nu! Så himla skönt det vore, att se sina vår kläder och känna den där känslan, känslan som får en att tappa alla bekymmer, nästan alla iallafall! Åh! :D

Jag är väldigt seg med min studentklänning också! Måste ju ut o leta efter den, ännu ett bekymmer, jag hittar ingen jag vill ha =/ !!

Imorgon är det filosofi prov som gäller. Man får ha med sig boken in på provet, vilket innebär att det kommer vara ett djupt prov, sitta och filosofiera o massa! Lektionen är dock bara en timme, så mycket tid blir det inte, hoppas hon inte har allt för många frågor!

På Lördag blir det högskoleprovet för min del, hoppas ju på det bästa. Första gången för mig, de säger att det blir bättre andra gången, men jag får hoppas att jag gör bra ifrån mig nu på lördag!

Jag är sugen på våfflor :( blev tyvärr inga för min del idag ! Våfflor med sylt och Lite grädde, nam naam :D



Sunshine in the cold

That's what it is. Solsken i kylan. Hellre Solsken i kylan är solsken i snön. Hoppas snön torkar nu o försvinner åt, ja.. försvinner någonstans iallfall och inte kommer tillbaka!

My day today, it all started with filosofi, and then It was matsalen that was waiting for me.. After a håltimme I had english test, on a book we read. It gick pretty okej I think.. I didn't answer all the questions, but, hey, I didn't even read all the parts, så what can I expect?

I slutade quit tidigt, halv ett, so now, iäm sitting here, on my butt, waiting to feel the pluggkänsla, or if it doesn't come, I have to study anyways, so I can lika gärna start now..

Pretty tråkigt inlägg, men what to do? Pretty tråkig Finan som håller på att somna =) !



Monday morning

På samhällen är det så att vi kan välja att arbeta hemma om vi vill då vi håller på med inlämningar. IDag blev en sådan dag, jag började istället 9.50, pretty nice. Men jag vaknade 7 för att platta mitt afro hår! Haha, men det gick ju iallafall bra, jag var inte allt för trött liksom!

Väl i skolan var det Matte & Religion som väntade, inte speciellt skoj! Men efter det så skulle jag o Steffi träffas, blev några timmar med henne, fika på stan och en lång prat stund, väldigt mysigt faktiskt! Så himla längesen vi sågs också!

Det är många jag inte träffar lika ofta som jag gjorde innan. Skolan tar upp så mycket tid att det inte är riktigt klokt!! Usch o fy för det, värre lär det ju också så när jag ska plugga vidare också!

Men nu, ska jag äta en munk och dricka något gott till, varm O'boy eller The :D Mumms! Lite Filosofi måste jag också plugga och läsa Engelska boken som ska vara klar tills på Onsdag!!

Puss Heej :)




Inte bästa helgen...

Nej, verkligen inte. Har varit med om 100 gånger bättre helger.
Men ah, vad ska man göra? inte ta det som en klack spark iallafall. Nej, det går inte, verkligen inte!

Well, dyster helg, snön gjorde det inte bättre heller, snarare sämre, så deprimerad man blir, usch, hatar snön!

Aja, vad ska man göra? sova bort det? Nej, det går inte, då ligger man o tänker på det helatiden istället.

I won't forget about you, never.



Sundaay

Idag vaknade jag faktiskt relativt tidigt, 9, det är ju faktiskt en söndag!
Men jag hade körning, på en Söndag! Gick bra och nu är jag hemma, gör inte speciellt mkt och har inte ngt på hjärtat så finns inte mkt att säga =)

måste få till lite plugg iaf!! :O



Då var det Lördag

Ingen lång skoldag igår, började 10 och slutade 12.40, riktigt skönt var det! :D
Annars igår hände det inte alls mycket, jag kom hem, somnade till vid 17.30 och vaknade upp vid 00.30 och somnade sedan vid 03..

Vaknade runt 11 idag, relativt tidigt faktiskt ! :) än har jag inte gjort något, borde verkligen plugga så jag kan känna mig stolt, men ingen ork till det just nu. Snart ska jag också ut och köra :)
Finns inte direkt något kul att skriva så jag ska gå och göra mig i ordning istället :)




Nice Torsdag :)

Dagen började med Matte C provet, inte helt omöjligt att jag kan få G, men ska inte hoppas på för mycket ändå. Sedan var det dags att börja jobba med projektarbetet, kom knappt igång. Vi träffade vår handledare och pratade lite. Sen var det slut på det.
Sista lektionen var Engelska C, inte spec skoj.. Under lektionens gång fick jag ett samtal, från Trafikskolan, inställd lektion. Så istället för att sitta hemma ska jag ta vara på dagen genom att åka till Huddinge, träning blir det!

Efter träningen får vi se vad som händer, kanske bara slappar eller gör något vettigt.
=)




JAG VANN!

I höstas var vi på Sacomässan, man kollade runt på olika skolor osv.. Där kunde man oxå gå en liten ''promenad'' och signa upp sig för att vinna en Ipod touch, man skulle gissa ungeför hur många kaffemuggar som sålts under ett helt år på Södertörnshögskola.

JAG ÄR EN UTAV TVÅ VINNARE !!!!!!! ÄR MAN GRYM ELLER ÄR MAN GRYM!!! THIS REALLY MADE MY DAY!!



Så sämst jag är!

Igår skulle jag ju vakna vid åtta och kolla på tv och sedan plugga! Vaknade Finan? Nej neej, jag sov så djuupt jag! Hörde ens inte alarmet! o varken smsen eller de missade samtalen hörde jag! Blää
Yayi skrev ett sms innan när jag berättade för henne: Hahahaha! Asså du o din sömn e tajta! Ingen kommer mellan er. Sömnen e din stora kärlek. XD . 
Det ligger en sanning i det där, en stor sanning, hela smset var en sanning! Innan har jag inte ångrat att jag sovit bort en hel dag, men nu, när det är så mycket som ska göras i skolan, då blir det faktiskt ett problem! Jag måste se till att dumpa sömnen :O på nätterna kan vi bli ett par igen!

Men idag har det inte hänt så mycket, Filosofi & Svenska C, hade håltimme eftersom vi inte hade någon svenska, så onödigt. Kunde använt den tiden bättre. Men ah, kan inte gå runt och älta allt som redan hänt! 

Jag kollade lite i matteboken innan, kan inte ett skit, måste se till att iallafall kunna något! Sedan måste jag jobba med projketarbetet också. Jag har andra saker som ska vara klara tills imorgon också, men jag får inse att jag faktiskt inte hinner med de grejerna!

Nä, nu ska jag gå och göra någon nytta!



So tired

Oh ja, trött är vad jag är. Ganska lång dag för mig 8.55 - 17.00, började dagen med idrott fast jag deltog inte så jag stod och bollade lite med Yayi då och då. Sedan bar det av till Samhällen, pratade med Gustav och vi kom fram till hur jag ska göra sen och vad jag ska skriva om =).

Efter det blev det lite mentorstid, vi fick våra studentmössor och alla kläder jag beställde fick jag också :D ( Tjocktröja, mjuiksbyxor samt en zip jacket), massa nice, dock har jag kvar det i skolan då jag inte orkade ta med det till körningen, så imorgon tar jag med det hem!
Svenskan bjöd inte på något kul alls, tråkigt var det.

Körningen som jag var på nyss gick helt ok, körde runt i Södertälje och vännen Ille satt där bak =) haha, hon höll på att somna så jag måste iallafall ha kört rätt soft för att hon ska kunna somna, right :P? Eller så var hon super trött, men hon tyckte iallafall ja körde bra.

Nu är jag äntligen hemma, Så himla trött är jag också! Funderar på att ta en nap och sedan vakna vid åtta, tv tid fram till ca tio, sen plugga matte. Vet att det blir jäkligt sent. Men vad ska man göra :( utan min sömn kan jag inte koncentrera mig, kommer somna med böckerna på mig. Så sova är ett måste för mig, jag sover fortfarande middag, men nu blev det sent pga. körningen =P



NU blir Finan ARG!

Vad får egentligen snön att vilja komma!? Ingen vill ha den! Den är inte välkommen hit!
Nej dumma snö! du får inte ligga på marken så åk tillbaka nu!

USCH! Nu räcker det med snö, kommer fan hamna i deprission med all denna snö, överlycklig när den försvinner, sen kommer den tillbaka igen, sluta retaas! baah!

Now I'm off to school




Onödig dag i skolan

Klockan har bara rullat på utan att jag märkt av att den går så himla snabbt! Jag har inte hunnit göra något vettigt utav dagen, än!

Jag vaknade runt 8 idag, åkte iväg till skolan vid 9 för att ha en matte lektion på ca 70min. Jag lärde mig ingenting, Matte c är inte min grej, matte över huvudtaget är inte Min grej! Men jag får se till att förstå, för jag ska ju faktiskt ha betyg i det och jag nöjer mig inte med ett IG! Så denna dag kanske man ska använda till att plugga på lite matte, jag har ju trots allt prov på Torsdag.

Mycket tv tittande sen jag kom hem, inte nyttigt någonstans, men det var rätt skönt att bara sitta och glo =) !

Inget bra på tv idag? Jag vill ha Tisdag nu! Tisdag kväll!



yea, it's Sunday

Då var vi här igen, söndag, ingen händelserik dag för mig. Legat och degat i sängen i princip hela dagen. Tänkte plugga lite innan, men fick inte något gjort. Relativt kort dag imorgon, slutar 11(?) och börjar 8.10, men kan skippa första lektionen då vi har eget arbete och då börjar jag vid 9.50 eller något liknande. Får se hur jag gör imorgon :) ! Annars att se fram emot denna vecka.. Well, finns inget att se fram emot ännu. Bara att kämpa igenom denna vecka, sen bjuder nästa vecka på roligare saker! Nu ska jag fortsätta mitt degande så hörs vi =)



Sportlov and some school

Väldigt fort gick lovet, fortare än jag trodde!

Jag hann inte plugga lika mycket som jag hoppats på men relativt ''mycke'' fick jag gjort, så jag är halvt nöjd med min insats! Dock finns det enormt mycket att göra klart!
Imorgon är det Samhällsprov som gäller. Verkar vara rätt så svårt om man tittar på resultaten andra fått, men sen får vi se vad jag själv får. Jag har pluggat en del, så det mesta borde jag kunna lite om iallafall. Gustav vill iof att man ska förklara jäkligt mycket för att få ett högre betyg. 

Annars imorgon så är det intervju som gäller med Mario & Dawid (projektarbete). Därefter ska jag nog hem och plugga lite matte, prov på Torsdag! Galet sjukt. kan inte ett skit!! måste lära mig ALLT på bara några dagar!! Matte är inte min grej och definitivt inte MATTE C! Men jag får väl ändå hoppas på det bästa! Vad mer kan man göra?

Sen heelg, skönt. 4 dagar i skolan, inte så farligt, men alltid skönt med helg :) På Lördagen blir det lite busy, först ut med Ling ling då vi ska lämna ut lite cv, desperat efter JOBB! Sen träffa Bella, inte träffats på två månader!
Så det kommer nog bli en hyfsat bra dag!