Så hektiskt!

Nu är det festival här uppe i Sthlm, både pride som är igång och även erireansk.  Kanske inte många som vet det, men jag har iallafall mitt ursprung i Eritrea :), Afrikas horn!

Men tillbaka till ämnet. Det är festival och många kommer till Sthlm från olika städer. Alla behöver då också sovplatser. Hotell finns ju, men självklart vill man inte betala för att komma hit, gå på festival och sen hotell, så de som känner folk här uppe kommer ju gärna och bor hos dom.
Så, ja. Till oss kommer mammas något med hennes två barn! De ska väl antagligen bo här framtill Söndag, sen åker de väl på Måndag.

Jag vaknade iallafall vid 10 och började städa direkt, gick även ut för att handla. Hade med mig en sån ''vagn'' på två hjul som man har då man handlar, kände mig lite äldre med den måste jag säga!
Hur som helst, handlade mat. Möts utav min mor som också handlat! Hon trodde inte att jag skulle vara så duktig och handla så tidigt, så det blev dubbelt! Men, mer att äta, feta upp oss lite ;)!

Sen skulle jag iväg med Ling och träna, men så blev det inte. Blev lite kaotiskt med festivalen, mamma vill att jag skulle med dit, Steffi ville att jag skulle komma. Men neej, jag hade inte riktigt lust, så under tiden de försökte få dit mig så gick tiden lite för fort fram. Träningskortet gick ut idag. Så missade sista chansen att träna. Men, ja. Nu blir det utomhus istället!

Så, utan att ha tränat eller gått på någon festival sitter jag här hemma och tar det lugnt. Riktigt skönt och lugnt det också.
Har även skickat iväg mail till Halmstad högskola, har beslutat att inte flytta dit. Sen om det var ett bra eller dumt beslut får jag väl se framöver. Jag tänker skaffa mig ett jobb och kanske gå någon kurs.
Söka in till våren kan jag också göra, men då i Sthlm!

Ni missade väl inte mitt fina inlägg? utav min underbara kompis!!
Älskar dig Ille <3, tiden går så fort och man lär känna sina vänner mer och mer, kan vara både positivt och negativt!





Min lilla esek <3



jag vill bara påpeka att det inte är Finan som skriver utan en god vän till henne.
en vän som hon kan känna sig trygg med men även lita på upptill 110%
finan har jag känt nu i nästan 3 år och det känns som om jag känt henne sen jag var liten. till alla er läsare vill jag bara berätta att finan är en underbar tjej som kan ha sina dagar då hon låter som en ko, fågel ja allt ni kan tänka er ;) men även sina trötta dagar då hon bara gnäller om att få sova. ni som läst hennes tidigare inlägg vet säkert att finan älskar att sova, och tro mig det gör hon verkligen. nu vill jag inte förstöra hennes fina blogg. så jag avslutar här med.

P.s    -     du är min lilla esek, det vet du
För er som inte vet vad ordet esek betyder, slå upp det i ordboken, hehe nej skoja bara.. esek betyder åsna. men en fin sådan.. 



/ ilknur  ♥ 




Beauty

Bild jag tog igår då vi var på promenad :), Love it.





Smile for life

Försöka se det positiva i allt, det ska jag försöka göra. Allting har en orsak, right?
Att hela tiden älta saker tar bara på den dyrbara tiden. Ja, om den är dyrbar vet jag inte. Men jag tror ändå att man mår sämre utav att älta, försök komma över det istället för att tänka på hur det kunde ha gått om man gjorde på ett annat sätt.



Igår träffade jag Yayi, Ille & Rimon =), riktigt nice var det faktiskt. Vi tog en promenad ner till en brygga och satte oss där. Riktigt mysigt, så fint det är att se på en solnedgång och vattnet som ligger helt stilla, lite vågor utav båtarna som åker förbi är såå fint!

Vi gjorde inte så mycket mer faktiskt. Men underbart sällskap och fin plats, kan det bli bättre än så :) ?





En slappis Lördag

Idag har det inte hänt alls mycket. Vaknade runt 11, började städa huset och sedan åt jag frukost. Var väl klar med det runt ett och sedan dess har jag bara slappat, tittat på tv, somnat, tittat runt p nätet och ja, inte så mycket vettigt egentligen.
Senare kanske det blir att träffa Fabbi och Ling, snacka lite om kryssningen.
Men nu är det Simpsons på tv så Finan säger hejdå :D

Puss & Kram



Inte bästa vädret...

Dagarna går så fort, allt bara försvinner. Jag måste snart besluta om jag ska plugga, vilket innebär flytt till en annan stad. Eller om jag ska vara kvar här i Stockholm och jobba. Det är jobbigt. Inte bättre att det känns som dagarna bara försvinner heller.

Vädret är inte på topp idag. Rätt fult faktiskt. Men ändå ska man ut och grilla, använda varje dag och utnyttja tiden. Det blir grillning på en altan hos en vän, så det ska nog bli bättre än att sitta ute ändå. 

Ingen resa till Grekland. Det uppstod lite problem så det får vi skjuta fram. Istället ska vi på kryssning och förhoppningsvis en massa annat kul. 



Klockan 16,00 ska vi alla träffas så nu måste jag hinna äta frukost och göra i ordning mig innan vi ska ses :)

Puss & Kram  



Det var inte igår..

Längesen man skrev här sist, inte haft någon lust direkt, tycker det är roligare att läsa andras bloggar. Men ibland när man tittar tillbaka på sin egen och läser kan det vara kul, saker man glömt men sparat här i bloggen.

Sen studenten har det väl faktiskt inte hänt alls mycket. Några dagar efter studenten bar det av till Aneby, där var jag i ca fem dagar för en vän tog studenten. Efter det har det inte hänt alls mycket. Bara varit med vännerna och njutit. Rätt skönt faktiskt. Saker har hänt. Självklart. Men inte väsentliga nog för att skriva upp här =).

Imorgon bär det av nedåt i landet, hoppas det blir nice iallafall. Kan behöva komma bort från allt lite. Men blir bara borta några dagar, sen upp till Sthlm igen. En resa till Grekland har vi in planerad också, början på Augusti tänkte vi åka, så sista minuten resa till Grekland ska det nog bli.

Kom in på en Högskola i Halmstad, ångrar att jag inte sökte Sthlm först för nu när jag kom in på ett högre val stryks alla under, så om det bär av till Halmstad får jag vänta och se. Är jag redo att släppa allt här och bara flytta? eller ska man jobba ett år och sedan börja plugga?



Idag händer det väl inte allt för mycket, måste packa lite inför imorgon så det inte blir stressigt. Tåget går ju ca 08.00 så imorgon hinner jag inte packa något alls, om jag vill få någon sömn dvs.

Nä, nu ska jag dricka klart mitt the, sedan blir det väl att titta på tv lite =)

Puss & Kram