Kom igen, Finan!

Nu är det dags för mig att komma igång med Allt! Skola, körkortet och träning! Mycket snack, inget verkstad. Det stämmer in mycket bra på mig, jag säger alltid en massa jag ska göra, men det sker aldrig.

Mitt mål är att plugga lite varjedag så jag inte behöver rå plugga inför prov och så, jag ska även inte hamna efter o hålla på. Ska försöka hålla tempot uppe och vara aktiv!

Mål med körkortet, jag ska köra några gånger i veckan så att jag får in alla rutiner, så att jag är säker på min körning. Jag vill ju ta det jäkla kortet innan jag blir 19!!

Träningen är på gång, på Söndag köper jag o Ling ling halvårskort på huddinge. Där ska vi simma,gymma och även va med på gruppträningar. 

Jag ska komma igång ! Finns ingen tid att slösa längre, jag kommer bara ångra mig senare då!



  




Otroligt Längesen

Fy vad längesen det var jag skrev här!
Vissa skriver varje dag om sitt liv, vad som hänt osv. Jag vet inte varför, men efter att jag skrivit i en vecka så orkar jag inte mer, utan jag skriver bara när jag har lust. Och ja, nu var det ett bra tag sen jag skrev något.

Det har ju hänt en del sen sist, jag har bland annat varit i Italien, skolan har dragit igång, sista terminen nu, sedan STUDENTEN!!! och ja.. det är väl det mesta, sedan har vi nu bestämt vart vi ska åka efter studenten. Malta blir det och vi åker 16.e Juni, 7 pers blir vi ! :) Ser verkligen fram emot det! Jag vill spola fram till April nu! Men jag tror faktiskt att jag kommer sakna skoltiden, jag vet ju inte vad jag vill göra nu efter.. Så skulle varit lättare om man bara var kvar i skolan!! Men det kommer vara nice att ta studenten!! Wiie :D
Mycket att se fram emot har man också :)

Idag har jag inte gjort så mycket. En grej med mig som är dålig är att jag Måste sova middag!! Jag försöker hålla mig vaken, men det slutar Alltid med att jag ligger i min underbara säng och sover!

Nae, ska sluta skriva nu :) förhoppningsvis skriver jag något imorgon!

Puss puss :)