Otroligt Seg dag! Usch!

Dagarna går, utan att jag gör något. Till en början är det skönt att bara få vila och inte göra något alls. Men efter någon vecka blir det lätt långtråkigt och paniken börjar komma ikapp! Jag ska ut och lämna cv på måndag tror jag det blir, hoppas jag får napp! Ska börja dra igång med träningen också!

Hur som helst så har jag inte gjort mycket idag.
Vaknar ju relativt tidigt varje dag. Idag vaknade jag strax efter 10.
Mamma ringde från jobbet och bad mig handla lite, så jag fixade mig och gick ut.
Senare på dagen kom mina kusiner hit, längesen man såg flickorna!
Det var egentligen planerat att jag skulle träffa Fäbz o Diana, men det ändrades.

Just nu sitter jag här i min ensamhet, vet inte Vad jag ska göra. Så det blir nog att sitta här tills jag somnar! Synd? JA!




Vad ska man göra?

Nästan hela dagen har susat förbi, utan att jag har gjort något vettigt..
Vad ska jag göra om dagarna? Jag söker ju jobb, men jag vill inte sitta hemma och dra mig hela tiden. Jag vill ha något att göra! Jag har träningen, men jag kan ju inte träna på ett gym en hel dag heller..!

Jag vill ha ett jobb! Ge mig ett jobb!

Snart ska jag ta ett bad, miche härliigt :)

Som sagt, jag har inte gjort alls mycket idag. Inte varit utanför dörren ens en gång!
Lek med mej!

Nae, nu kallar badkaret!

Love,

Finan



Gööött

Gratis glass är aldrig fel :D min kompis har fått jobb.. Gissa vart!? En glassbar! Yummie! hon får bjuda sina vänner !! :D .. Så dit ska ja allt åka fler än en gång o mummsa i mig glass!! haha

Just nu händer inte så mycket.. Jag ska hjälpa mamma och packa ihop lite grejer och kasta det som ska kastas. Så otroligt mycket skit saker man har hemma!

Skriver mer senare när jag har något att skriva =)

Love,

Finan



Känns som att jag tappat flera kilon!

Upp och ner, ner och upp Hela dagen! Inte lätt att bo på fjärde våningen när hissen är ur funktion och man ska bära en tvättkorg med massa kläder ner och upp! Svettats som en gris är vad jag har gjort!
Det gick i varje fall bra med tvätten, hade en hel del som skulle tvättas, tur att det finns tre maskiner!

Jag pumpade hög musik och sjöng med! Galet härligt att vara ensam hemma ibland!

Jag somnade strax efter halv två och vaknade upp strax innan fem skulle jag tro.. Jag och mamma promenerade till Maxi och handlade. Blev rätt mycket. Det värsta som väntade oss var ju att bära upp allt i trappuhset! Men det gick allt bra, bara att vi vart helt varma när vi kom upp :)

Jag kom just ut från duschen, härligt! Jag tänkte titta lite på tv och äta något smarrigt om jag hittar något mummsigt =)..

Vad kan man skriva för något i sin blogg? Som är intressant & kul att läsa :)? Förslag!! Vill följa en röd tråd typ.. eller ska jag bara skriva lite hej vilt.. Hmm!



Tidig morgon för Finan.. Lika bra det!

Konstigt va? Jag är redan uppe!

Jag hade ställt klockan på 06.30, så då steg jag upp.. Jag sorterade tvätten och begav mig ner till tvättstugan! och eftersom att hissen är trasig så blev det ju riktigt jobbigt! Tungt och blä!

Nu har de börjat borra och grejer där ute så det var lika bra att jag var vaken redan innan de började, annars hade Finan varit rätt irriterad nu..

Nä, nu måste jag ner igen! upp på tork och in med ny tvätt!
Sen när jag kommer tillbaka ska jag få i mig frukost hade jag tänkt :)

Love,

Finan