Bara fyra dagar kvar

Idag är det Lördag, vilket innebär fyra dagar kvar till Studenten!
Jag tycker det är helt galet! tolv år i skolan är nu slut! Nu får man liksom välja fritt själv vad man ska göra, mycker mer ansvar och ja hela det köret. Det är gaalet! Kommer vara både kul och sorligt den dagen! Klassen är mer tight nu än vad vi varit förut. Känns mer som en KLASS nu. Riktigt nice! Men baah :( !!

Vädret skulle inte vara allt för fint på Onsdag heller, not fun, at all! Men får la hoppas på att det inte regnar iallafall..

Även om vädret är fult kommer denna dag vara den bääästa!



Då var det Måndag igen..

Relativt sköön måndag ! =) enda lektionen var matte, fattar inte ett skit!! Och har Np på Fredag, dags att rå plugga så det spricker typ..!!
Annars har det väl inte hänt allt för mycket idag. Fortfarande sjuk, suger !

Imorgon blir dagen också sköön, en lektion då också =) !! IDrott och jag vet ju ens inte om ja ska vara med på den då jag är sjuk, får ta det lite lugnt iallafall =)

Denna veckan ska det pluggas !! Måste verkligen nu!

Inte så mycket mer att säga än att jag måste plugga och att jag vill ha en bil ! =)

Peace N' Lööööve



My B-day eehy?

Då var dagen här, min 19års dag. Kändes väl inte mycket till en början. Jag vaknade upp med huvudvärk, haft det hela dagen också. Men när jag kom fram till skolan så var det film, så det var bättre än att sitta och koncentrera sig.. Ilknur bad mig komma till Caféterian.. och där fick jag en tårta! Så gulliiigt !! :D Love you! Och efter det var det Svenska prov. Gick väl sådär.. Vet inte riktigt om jag gjorde uppgiften rätt. Men ja, det får duga!

Jag slutade relativt tidigt, tog bussen vid halv ett(?), träffade Yayi i Tumba, även hon hade en tårta, rosor och en mini tårta med sig!! GULLIGASTEEE KOMPISARNA eller VAD!!? Så jag och yayi åt minitårtan, och sen blev det hemåt..med TVÅ tårtor!! super fina rosor också!!

Tack mina älsklingar!!

Väl hemma så tog jag en nap, försöka få bort min bajs huvudvärk.. gick väl inge vidare =/.. Men sen blev det tårta, och massa mys! =)
NU kan jag åka utomlands utan problem iallafall! SKÖNT! :D Ska bli BÄSTA SOMMARLOVET!

Peace and Love // Finan