Babes ;)

Yays o ja Jag & Yayi på Mango bar i Fredags :)




Halli Hallå !

Då var vi här igen, Söndag. Snart Måndag vilket innebär skolan! Jag har dock bara 2 lektioner imorgon så det ska ju inte vara några större problem! Men inte direkt några lektioner man ser fram emot (Matte och Religion). Men det ska la gå bra. Sen slutar jag vid 11, då ska jag och Yayi till Tumba, trafikskolan dåra =), ska betala och sedan kolla om de har lediga tider så att jag kan köra.
Sen bär det av till stan, lämna ut några Cv, hoppas på att få något väl betalt jobb så vi kan flytta ;P hehe!

Sedan måste det ju faktiskt pluggas också. Jag är inte alls bra på det. Skjuter fram precis ALLT! Sedan sitter man och ångrar det man inte har gjort. Alltid är det så, att jag inte lär mej av mina misstag!

Well, 7 månader kvar, sedan studenten! Fyfan vad skoj det ska bli! Även om man kommer sakna alla och tiderna här.

Fy satan vad allt gått fort. För ca 2 ½ år sedan gick jag ut 9.an i Vänersborg. Gått igenom en massa, träffat Underbara människor och Gosh vad allt går FORT, nästan så man inte hinner med ju!


Idag har jag inte gjort mycket! Suttit och slappat, försökt komma igång med psykologin vilket jag borde ha börjat med förlängesen!

OCH bakat kladdkaka :) det var längesen det :P



www.fargadelinser.com

Här finns alla möjliga färger på linser! Kolla in hemsidan och välj de som passar dej bäst om du nu vill ha ett par linser :)
www.fargadelinser.com




Längesen

Ja, det var ett tag sen man skrev här nu. Det här väl inte hänt så jätte jätte mycket heller, men visst har det hänt något.
Veckan gick snabbt, väldigt snabbt, minns ens inte vad jag gjorde. Jag minns helgen, japp.. det gör jag. Jag, Bella o Posh var på Chaplins på Fredagen, det var väl helt okej. Inte så jätte bra musik, men vi fick det till att bli roligt, iallafall jag och Posh, Bella hade inte så kul. Hon var inställd på att hon inte tyckte om stället, därav tyckte hon bara att det var B.. Lite trisst, men visst var det bättre än att sitta hemma :), jag hade skoj iallafall.
Jag kom hem vid 4 tiden tror jag, somnade typ direkt.

Lördagen sov jag bort. Jag vaknade strax innan 16.00, Gud, det var så himla längesen jag sov UT! Det kändes iallafall riktigt bra. Ingen som väckte mej och sa att jag var tvungen att gå upp, nej nej. Jag sov som en Stock :)
Senare mot kvällen gjorde jag mej i ordning, åkte till Yayi. Jag och min flickvän (Arani) handlade, sedan gick vi tillbaka till Yayi, utan att hon var hemma, konstigt va? Jag, Gabi och Arani var iallafall hos Yayi, åt hennes mat, satt i hennes kök, utan att Hon var hemma. Haha!
Senare när alla va där gick vi till Fabi, hemmafest. Diana fyllde 18 i Tisdags så nu var det dags att Fira. Det var helt ok där. Inte så värstans kul, men det funkade :) ..

Mwiiie, Igår så hände inte alls mycket. Jag var hemma hela dagen, pluggade Religion. Och ja.. inte mycket som hände.
Jag känner nu att jag måste komma igång i skolan. Jag känner att jag alltid hamnar efter, jag gör lixom allt i sista sekund. Det är riktigt Blä, man pallar inte. Tappar lusten. Jag ska verkligen försöka att få upp allt igen, starta om på nytt, någon gång måste ju va början på det nya..?

Well, idag hade jag ju Religions prov, men jag gjorde det icke. Mitt öga var svullet, så det fick bli min ursäkt. Jag pratade även med läraren och hon sa Ok, men det var 9 pers borta. Haha, NIO st, lite små kul! Jag hade iaf min ursäkt =) men jag ska se till att jag får det gjort så snabbt som möjligt så det inte blir en grej som bara hänger där.

Varje Måndag slutar jag tidigt. Jag ska försöka få något gjort idag, så jag känner att jag varit duktig.

Puss puss



Slappis

Hello!

Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva. Helt seg i huvudet är jag! Men något ska jag väl få fram?

Igår var det en rätt vanlig skoldag, slutade tidigare för att vi flyttade fram matten =). Jag o yayi åkte in till stan och käkade. Sen kom Posh också. Vi åkte till Yayis dans, vi kollade på.
De har 2 st tjejer i sin grupp, 10 och 12 år! GOOSH! DOM var SÅ duktiga! Duktigare än många som gick i den gruppen och de i gruppen är 16+ lr ngt!

Därefter drog vi oss hem, jag hade brottom. Skulle fixa mejj o allt på en timme, sen möta Steff så vi kunde åka vidare till stan. Vi gick på ngn Irish pub, jätte trevligt där. Vi åt och drack lite, ett tag sen jag drack Sex on the beach, så jag tänkte ja kunde ta det. Det var då fan den BÄSTA jag druckit och serverades utav en sööt engelsk kille! :D mwiiie, hihi!
Sen bar det av till Gamla stan, skulle träffa Bella o hennes guys, blev lite knas. Jag hade glömt att ta ut pengar, de tar ju Inte kort! Så jag o Steffy letade efter en bankomat, vi hittade en!! Dock var det världens längsta kö! skulle ju ta en evighet att komma fram där! så vi åkte till Stan, jag tog ut en 100 lapp till inträdet.. Steffy skulle nämligen inte hänga med in, hon skulle hem.
Vi var nu i Gamla stan, hon bestämde sig för att hon ville komma med. Så vi var tvungna att åka ti Slussen! Jag tog ut pengar, SEN åkte vi ti Gamla stan igen, nu var la kl strax efter halv 1! 

Kön var oändligt lång och den rörde sig inte heller! Vi snackade med några som stod bakom oss, kom in på de här med dialekt o dom tracka ner VÄNERSBORG! haha! Jag har ju fan ens ingen dialekt längre! I Vbg säger de att ja inte har deras dialekt, i Sthlm säger dom att ja inte har deras o andra säger att de låter som ja kmr från vbg! Jag tillhör inte ngn dialekt längre! HAHA, har min egna lilla.. ehh, unika dialekt ;)

Vi kom iallafall in runt 1 tiden =), kö till garderoben var det ju också! Hatar att stå i kö ;O haha! Fy så jobbigt! men in kom vi iallafall och strax därefter började vi dansa !

Hel kul kväll/natt var det iallafall! Kom hem vid halv 5, snackade med P & A, haha, heelt frånvarande! hade glömt att ja ens snackade med dom, himla elak jag är!


 Idag händer det inte mycket. Ska bara vara hemma och ta det lugnt, förhoppningsvis får jag lite grejer gjorda också! :)

Blev ju ändå ett rätt långt inlägg!

PUSS PUSS


 




Home sweet home

Då var man tillbaka i Sverige!

London resan var härlig, jag gjorde faktiskt inget WOW där, tog det bara lugnt med syrrorna, shoppade lite, var på en spelhall o spelade biljard o ett bil spel o där kunde man också ta olika drinkar, så det blev det! Hel nice =)

   Jag åkte till London själv ;D var där i typ 9 dagar(?) tror ja ;P Hem vägen blev ju också själv. Allt gick finemang.. Tills! Vi inte kunde landa ! Man fick ju lite panik! '' Det är för tjocka moln så vi kan inte göra ngn landning'' Nahe?! va ska vi göö då!? Slutade med att vi åkte runt i cirklar i ca 20 min och Istället för att landa på Skavsta där vi skulle landa, landade vi på Arlanda. Helt okey! Kom ju ner iallfall!!

Landade vid 17 tiden, åkte iväg till Stan och mötte Bella, vi hade så jäkla mycket att ta igen!! Så hon berätta en massa medan vi satt och åt! Sen tog vi tuben hem. Himla skönt att vara hemma måste jag säga! Eller, det var ju super där! men vattnet! HAH! När ja duschade hos syrrorna så blir vattnet, Lagom, varmt, Kallt, lagom, ISkallt, lagom, KOKHETT o håller på så! Fy så jobbigt!  Men, hem kom jag iaf :)

Åkte till skolan idag, träffade på alla, rätt kul ;D saknat folket =), inte trodde man att Jag skulle säga så, men jag har mina babes som jag saknaat =)!

Jag har tydligen missat rätt mkt, visste att jag skulle missa massa, men det är smällar man får ta ;P hah!

Kom hem för nån timme sen, just ätit lite. Sen idag blir det inte mkt mer att göra.

Fredag IMRN ! Bella fyller 19 ! PARTYY! Grattis till deeejj <3

Puss puss