Mycket har hänt sen sist

Klasskivor,körkort,piercing, ipod och en hel del annat.

Det var ett tag sedan jag skrev. Ibland blir jag trött på att skriva så jag slutar helt enkelt att skriva. Men sedan sist har mycket hänt. Klasskivorna har dragit igång och jag har redan varit på 3 st(?). Jag har också piercat mig, Lång historia hur det gick till! Gjorde inte ont, men vad som hände efter, usch!
Jag har hämtat ut min Ipod touch jag vann och körkortet har jag ännu kvar! =) En hel del annat som hänt också. Bl a att jag blivit trött på skolan! Orkar inte mer med plugg o bajs. Vill bara ha kul mot slutet, minnas gymnasietsslut som något KUUL, inte att det var stressigt och skit!

Men snart är det iallafall dags för Studenten! Klänningen är INTE fixad än! PANIK! Men jag hittar väl någon som ska funka ändå. Jag har Klasskiva IDAG!! Kommer nog bli den bästa skivan ever!

Idag hade jag också prov i Engelska, nationella. Jag gick dock inte till skolan. Super ont i halsen, tät i näsan och mådde illa och var trött. Ingen bra idé att sitta och skriva då tycker jag. Så jag beslöt mig för att stanna hemma och vila upp tills ikväll och hoppas jag mår bra till skivan!

Jag har en del skolarbeten att göra klart. Jag ligger efter, inte alls bra. Hatar det, men det är pga. att jag är så less på skolan nu. Orkar inte göra arbeten, har knappt någon energi kvar för det. Men jag Måste om jag vill ha betyg som jag är nöjd med!

Nu ska jag skriva lite på arbeten.

Puss puss =)




Hejsan hoppsan =), det var inte igår!

Senast jag skrev var i Torsdags. Då jag tog körkortet! Hade inte riktigt planerat att skriva då, men ett litet inlägg blev det ändå ! :)
 
Nu, dagarna efter har jag inte gjort alls mycket. Jag borde ha pluggat Hela lovet, men det har inte blivit något plugg, hatar att ha saker att göra över loven för jag gör ändå aldrig något!

Men igår var en lite rolig dag.
Jag fick sms utav Steff om jag ville med på bio. Jag hade en planerad kväll med girlsen då.
Jag gick ut med min bror och joggade, ( Så ont i kroppen idag!). Duschade och fixade mig när jag kom hem, sedan gick jag mot tunnelbanan. Steffi var sen & Yayi också. Så jag och Fabbi stod och väntade på att dom skulle komma.
När vi väl var samlade.. Ville vi först gå på någon bar eller så. Så vi gick till Irish bar eller vad den nu heter. Så trevlig där tycker jag! Vi tittade innan på vilka bio filmer som gick, men tappade lusten att gå på bio. Så vi satt kvar på Irish ett bra tag. Vid 23 tiden drog vi oss vidare till Nivå, helt spontana, men lite skoj. Haha. Lite halv lulliga tog vi tunnelbanan till Fridhemsplan och drack nu på Nivå.
Vid halv ett tiden drog vi oss där ifrån vidare hem. Så jag var hemma vid halv 2. Spontan kväll helt enkelt! haha, men trevligt var det =).

Idag, har jag bara segat. Vaknade nyss och ja, nu sitter jag här och skriver, funderar på vad man kan äta =)'

Glömde att säga! Imorgon ska jag och Yayi pierca naveln om det går som planerat!

PUSS




KÖRKORTET !!!

Yes, äntligen har man fixat körkortet ! :D Grattis till miiiiiiig!!!!!!!!!!!
Nu behöver man inte tänka på det nå mer :P



Det är inte så lätt

Att glömma en person som betyder mycket, att försöka ignorera en person som betyder mycket, det är fan inte lätt. Det gör snarare ont. En del utav orsaken att jag gått ner i vikt, inte kunnat äta och mår illa helatiden, är det.
Det är mycket lättare om man tar tag i det, snackar ut med personen. Iallafall för mig. För det är personen som vet hur det är. En kompis kan lyssna, men ändå lättare och snacka med personen på ett vis.

Just nu, mår jag fortfarande illa, men trycker i mig gröt, det ända lätta jag kan äta. Försöker att lugna ner mig och se det positivt, om det nu finns något. Att tänka så här mycket, är endast jobbigt.



Jobbigt värre

Lite om gårdagen
Skolan bjöd inte på så mycket. Jag gjorde min resumé, gick skit =), inte klar med mitt arbete! Och ja, det gick inget vidare med resumén helt enkelt. Men jag gjorde den iallafall och fick mina % där.

Senare åkte jag och Steffy in till stan, köpte min efterlängtade rouge! Men MIN som jag har haft i vanliga fall, Husabye som den heter var tydligen bara någon kollektion, så den hade de inte längre. Fick nöja mig med en annan, som inte alls var samma, den jag har nu är way to synlig tycker jag. men, den fick det ändå bli.

Så, Rouge, eyeliner och nessesär blev i stort sätt inköpt =).

Senare på kvällen bar det av till Ida, som hade fest, hon fyller 18 år idag. Efter att ha varit där 45 min lr så drog vi vidare in till stad och åt på donken en snabbis. Därefter blev det Mango bar, nice kväll. Men jag börja må så jäka illa! Usch, den känslan, ååh!

Det kan ha berott på att jag inte ätit bra. Idag tex har jag inte ätit ett skit, en tugga på en macka, sen vart jag ÄCKLAD.. gått ner ca 3 kg, på TVÅ dagar. Men de lär jag ju gå upp igen när jag äter som vanligt. Men att må som jag gör nu är usch o fy.

Idag, har jag inte gjort mycket mer än att ha mått dåligt.



I Love To Sleep, Don't you?

Min kärlek till att sova är något oerhört Stor! I really LOVE it, ingen kan liksom ta det ifrån mig! Och för att inte tala om min säng! Phuu, Bästa som finns! Mina närmaste Vet att sova är min grej! Sova är jag!
Tragiskt? Nej, det tycker jag inte. Jag gör något jag gillar =) haha! Inte så att jag jag spenderar All min tid till att sova, men mycket utav min tid går till att sova. Utan mina sov stunder, ingen Finan. Så är det bara :)

So, all my love to my bed and my sleep naps <3



What a beautiful day!

Verkligen! Jag började 11.25, svenska som stod på schemat. Vi skulle hålla våra tal, 12.25 så hade jag mitt, gick väl bra,  jag var mer nervös än vad jag trodde! Haha, men ja. Nöjd med mitt tal ändå, skrivet på ca 10 min ändå!
Sen var det engelska, film blev det, Into the wild hette den, tror jag?! Den är helt ok, inte skit dålig, inte skit bra, men den går att titta på!

Vid 14.30 slutade vi, jag tog bussen hem, väl hemma hade jag fått deklarationen! :D Pengar tillbaka, härligt!
Sen bar det av till körskolan, gick super idag också!

Annars. Inte mycket som hänt. Tagit det lugnt bara. Varit allmänt glad.. och nu är jag hyfsat trött =)