Härlig dag :)

Idag vaknade jag runt 14-tiden. Jag låg och drog i sängen fram till halv 3 eller så. Väldigt skönt! Det var super längesen jag sov så länge! Jag drog mig upp och åt frukost,.
Sms;ade med Linda, vi kom fram till att vi skulle fika. Jag hörde med Alex om hon ville hänga med och det ville hon :) så jag gjorde mig i ordning och gick ut vid 18 tiden. Vi åkte till Heron och fikade och snackade en massa. Väldigt trevligt måste jag säga :)
 Jag kom hem för en stund sen och nu pratar jag i telefon och har gjort det i ca; 1 timme och lär ju bli några timmar till! ;P

Smell ya later ! ;)



20 Juli

Det var ett bra tag sen jag skrev i bloggen nu, valde att radera alla tidigare inlägg också. Nu får vi se hur länge jag skriver innan jag blir uttråkad igen!

Igår så hände väl inte alls mycket. Jag började jobba kl 10 och skulle egentligen sluta kl 19, men jag hade verkligen ingen lust att jobba så jag frågade om jag fick lov att sluta kl 14 ist och det gick de med på! :)

Jag hängde med Rimon som fortfarande jobba till sjukhuset för att lämna lite grejer, helt onödigt tycker jag!
Jag tog bussen hem runt 15-tiden och var hemma kl 16, gick o la mej och vaknade några timmar senare.. Min bror hade kommit hem från London så nu e ja inte ensam hemma längre.. Lite tråkigt måste ja säga =)!
Ska strax lägga mej o läsa skvaller tidningen o sen soova :) !
 
Smell ya lateer =)